Maatregelen betreffende Corona virus

In deze rubriek wil ik u/jullie informeren over de maatregelen die er in mijn praktijk zijn genomen om de verspreiding van het corona-virus ( COVID-19) tegen te gaan.

In de ruimtes van het Coachhuis in de Brugstraat 7A te Groningen is er aandacht voor voldoende afstand tussen gesprekspartners. Verder is er handgel en zijn er  desinfecterende doekjes beschikbaar voor het afnemen van deurkrukken etc.

Bij een afspraak hoeft u niet samen met anderen te wachten; de ruimte waar het gesprek plaats vindt, is direkt beschikbaar.

Nu kan ik mij voorstellen dat u liever niet buitens huis afspreekt. 

 

De mogelijkheid dat ik bij u thuis kom, is er ook. Natuurlijk houd ik gepaste afstand, geef ik geen hand en raak ik zo min mogelijk zaken aan.

Een andere mogelijkheid is een videogesprek. Ik heb een account bij www.therapieland.nl en ben daarmee aan het experimenteren. Via een link die ik met de mail verstuur kunnen we dan beeld-bellen..

Voor videogesprekken hanteer ik voorlopig tot 1 juni een lager tarief: kennismaking 30.-euro, vervolg overdag 50.-euro/s'avonds 60.- euro per uur.

Als u nog vragen hebt, mail of app mij gerust.

Het samen-zijn met onze geliefden kan ook een geweldige steun zijn en hopelijk tot verdieping van de onderlinge band leiden.

Op de site van www.eft.nl verschijnen binnenkort ook tips en ideeën hoe je in deze corona-tijd je relatie goed kunt houden en stress en 'gedoe' kunt voorkomen......

Ik wens u heel veel sterkte en creativiteit de komende periode!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Elke Plötz Groningen telefoon 06 - 200 155 64