Thema's

Maatregelen betreffende Corona virusIn deze rubriek wil ik u/jullie informeren over de maatregelen die er in mijn praktijk zijn genomen om de verspreiding van het corona-virus ( COVID-19) tegen te gaan.

In de ruimtes van het Coachhuis in de Brugstraat 7A te Groningen is aandacht voor voldoende afstand tussen gesprekspartners. Verder is er handgel en zijn er desinfecterende doekjes beschikbaar voor het afnemen van deurkrukken etc.

Bij een afspraak hoeft u niet samen met anderen te wachten; de ruimte waar het gesprek plaats vindt, is direct beschikbaar.

Nu kan ik mij voorstellen dat u liever niet buitens huis afspreekt.

De mogelijkheid dat ik bij u thuis kom, is er ook. Natuurlijk houd ik gepaste afstand, geef ik geen hand en raak ik zo min mogelijk zaken aan.

Een andere mogelijkheid is een videogesprek. Ik heb een account bij www.gezondheidsmeter.nl U maakt een account aan bij Gezondheidsmeter en met een code bij het inloggen is het gesprek beveiligd.

Voor videogesprekken hanteer ik voorlopig een lager tarief: kennismaking 30.-euro, vervolg overdag 60.-euro/s'avonds 75.- euro per uur.

Als u nog vragen hebt, mail of app mij gerust.

Het samen-zijn met onze geliefden kan ook een geweldige steun zijn en hopelijk tot verdieping van de onderlinge band leiden.

Op de site van www.eft.nl verschijnen regelmatig tips en ideeën hoe je in de corona-tijd je relatie goed kunt houden en stress en 'gedoe' kunt voorkomen......

Ik wens u heel veel sterkte en creativiteit de komende periode!